GLASHART bezingt warmte, liefde en onvoorwaardelijke steun

Brothers is de tweede single van de nieuwe indiepopact GLASHART van zanger en songwriter Robin Brock. Hij raakte geïnspireerd door de vrienden die hij om zich heen heeft en het feit dat deze banden steeds maar weer dieper worden, door mooie én verdrietige tijden. Op Brothers bezingt Brock warmte, liefde en onvoorwaardelijke steun.

Net als debuutsingle This Taste, staat Brothers op de debuut-EP van GLASHART die in het voorjaar van 2023 uit zal komen. De EP is opgenomen met producer Wieger Hoogendorp (Goldband, Sophie Straat). Voor de video van Brothers wilde Brock een contrast tussen tekst en beeld creëren door eenzame beelden te combineren met de song. Samen met regisseur Chris Pedis liet hij zich inspireren door neon en sci-fi om de clip van Brothers in te kleuren.

GLASHART maakt songs over depressie, het ontwaken daaruit, isolement, obsessie en gebroken harten. Onversneden popsongs met retro synthesizers, eerlijke zang en af en toe een donker randje. GLASHART is meer dan het alter-ego. Het is een warm bad en een omhelzing voor iedereen die troost zoekt. Een eerbetoon aan de verloren kinderen van de nacht.