Frank Hoek en Sjef van Creij – La Die la Die La

Wat in 2019 begon als grap, een eenmalig iets, lijkt steeds meer iets structureels te worden. Toen in oktober van dat jaar de heren Frank Hoek en Sjef van Creij het nummer ‘In Brabant Hebben We Nooit Genoeg’ in de studio van Kees Tel opnamen, hadden ze op dat moment niet in de gaten dat het nummer een succes zou worden richting het feest der feesten.

‘In  Brabant Hebben We Nooit Genoeg’ heeft, ondanks de coronatijd toch opvolging gekregen van de nummers ‘Doemana’ (2020) en ‘Wij Willen Niet De Kroeg Uit’ in 2021. Het carnavalsduo heeft als steunbetuiging aan onze boeren, in de zomer van 2022 ook nog het nummer ‘Trots Op Onze Boeren’ uitgebracht. Dit nummer heeft zeker op social media grote aandacht mogen krijgen.
Voor het carnavalsseizoen 2022-2023 hebben Frank Hoek en Sjef van Creij wederom bij Kees Tel het vrolijke en aanstekelijke nummer ‘La Die La Die La’ opgenomen. Voor de wat oudere mensen zal dit deuntje mogelijk bekent in de oren klinken, het is namelijk van oorsprong een lied uit 1970 van Juan Bastos (Rolf Steitz).
Frank Hoek en Sjef van Creij zijn in hun nopjes met het nummer ‘La Die La Die La’ en hopen dat dit ook bij het grote publiek aan gaat slaan. Echter, in de muziekwereld is er geen wet of voorgeschreven regel welke bepaald óf en wanneer een nummer een hit gaat worden… spannende tijd dus voor dit duo.