Denyse Lommers bruist van energie en presenteert bijzonder Kerstnummer ‘Twee dagen per jaar’

Voor Denyse Lommers breken spannende tijden aan. Met haar sfeervolle en krachtige Kerstsingle ‘Twee dagen per jaar’ probeert ze een boodschap in deze roerige tijden te brengen. Ze hoopt hiermee een bijdrage te leveren aan een iets betere wereld.

Niet als een druppel op een gloeiende plaat, maar als een druppel in de oceaan van universeel bewustzijn over het wel en wee van onze planeet. Deze single kwam tot stand i.s.m. producer Jaco van der Steen, die het liedje geschreven heeft. Hij werkt samen met veel vooraanstaande artiesten waaronder Boudewijn de Groot.

Denyse: Eerder dit jaar bracht ik al de liedjes “De cirkel is nog niet rond” en “Mijn Amigo” uit. Via mijn maatje Sam Knoop kwam ik uiteindelijk met Jaco in aanraking. Ik nam contact met hem op met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen. Ik vertelde hem dat ik iets had geschreven en wilde daar zijn eerlijke mening over horen. Tijdens de afspraak bleek dat hij speciaal de vleugel van zijn vader had laten stemmen voor mij. Nadat ik het nummer ten gehore bracht gaf hij aan dat het liedje hem deed denken aan een liedje van Veldhuis & Kemper “Ik wou dat ik jou was”. Jaco was enthousiast en diezelfde dag zijn we begonnen aan het lied “Mijn Amigo’’ Vanaf die tijd ontfermt hij zich over mij. Hij heeft speciaal een lied gekozen dat perfect bij mij past. Het nummer ’Twee dagen per jaar’ is geen doorsnee Kerstliedje. Het draait allemaal om de vraag waarom mensen alleen met de Kerstdagen lief zijn voor elkaar. De rest van het jaar is het vaak anders. Dan kunnen ze bij wijze van spreken elkaar niet luchten of zien. Drie, kort maar krachtige coupletten, herbergen een belangrijke boodschap. Na één keer gehoord te hebben, kun je het al meezingen. Muzikaal gezien zijn ook de juiste instrumenten toegevoegd. Ik hoop echt dat dit het begin is van een nieuwe fase in m’n artiestencarrière. Ik voel me als een raket die ook gewoon gaat…