De Party Pony’s brengen Nederland in Oranjestemming met Oranje Voetballied 2022

De Bredanaars Menno Goedhart (38) & Freek Haverman (37) hebben recent in de studio een swingend Oranje Voetballied ingezongen, met als titel: We worden kampioen! Het doel is uiteraard: Nederland en onze Oranjehelden dit najaar in de stemming brengen voor een klinkende eindzege tijdens het aankomende WK.

Hard nodig, vinden ze, want de laatste titel van Oranje is inmiddels alweer 34 jaar geleden. Het nummer is te beluisteren op YouTube en Spotify.

Het lied is een re-make van een in 1998 uitgebracht nummer. Menno Goedhart heeft de tekst aangepast aan deze tijd. Samen zongen zij het nummer in en Freek vervaardigde de clip. Tommy Verkooijen maakte de swingende up-tempo muziek. Wie het nummer beluistert, raakt direct in de feeststemming voor de grote strijd.
Freek en Menno:
“We hopen, samen met alle Oranjefans, dat dit WK, dat op een ongewoon moment in het jaar wordt gehouden, een positief en vrolijk einde kan geven aan 2022!”