De nieuwe van De Zware Jongens – Zie Ginds Komt De Stoomboot

De Zware Jongens zijn niet te stuiten. Drie weken geleden kwam de  voetbalsingle “Ela Ela, dat zijn de Nederlanders” uit.  Natuurlijk omdat Nederland dit keer het WK Voetbal gaat winnen in plaats van Duitsland.

Maar ook Sinterklaas komt bijna het land weer binnen gevaren. Omdat voetbal en sinterklaas twee aparte dingen zijn, dachten de Zware Jongens dat twee aparte singles geen kwaad zouden kunnen. Dus werd er een ietwat afwijkende versie van het bekende lied “Zie ginds komt de stoomboot” opgenomen. In een grijs verleden hadden Fokko en Arie al eens eerder een sinterklaas single (Marsepein en speculaas). Dus eigenlijk is dit hun tweede sinterklaas single. De Zware Jongens denken dat de Goedheiligman hen door deze plaat wel goed gezind zal zijn en dat hij hen met een nummer 1 notering in hun schoentje zal belonen.

De Zware Jongens – Zie Ginds Komt De Stoomboot is vanaf maandag 14 november op allen downloadportalen te luisteren.