BRAD & JORDAN KOMEN MET NIEUWE SINGLE

Jordan werkt exclusief voor de labels van Future Music Europe, was vroeger studiomuzikant en speelde in verschillende coverbands. Brad is bekend van internationale producties en zijn studio Big Productions. Tegenwoordig maken de heren samen veel producties voor de labels van Future Music Europe, de samenwerking is goed en beiden hebben een half woord nodig om elkaar te begrijpen.

Wat wel blijkt uit de producties die ze hebben gemaakt voor o.a. Saskia Soulful, Bo Kuiper, Henk Kamphuis, e.v.a.. Ook is er recent nog een nieuwe productie gemaakt voor zanger Patrick van Ons.
Na de succesvolle single “Grateful” vonden de producers Brad en Jordan dat ze een vervolg moesten maken. Na weken van overleg en het zoeken naar de juiste melodie lijnen kwam er een basis. Deze hebben de heren uitgewerkt en daarop een passende tekst gemaakt. Jordan bedacht de verhaallijn in het Nederland en hierna verfijnde Brad de tekst naar het Engels. Hierop volgden uiteraard de studio sessies en het resultaat is een fijn nummer met een dikke beat met als titel “Starting Over”. Voor de clip kozen de heren uiteraard voor de collega’s van Future Films die dit zelfs over de grens in België zijn gaan filmen. De clip is filmisch gemaakt en sluit nauw aan op de tekst van het nummer. Dank gaat uit naar de locaties: B&B Stillant te Gierle, de Lilse Golfclub en alle personen die hebben meegewerkt groot en klein. Speciale dank aan Diane die weer een grote inspiratie was voor de tekst van het nummer.