Bouke zingt Elvis in The Tribute (Battle of Bands)

In het nieuwe seizoen van het succesvolle SBS6 programma zal Bouke samen met de Elvis Matters band hieraan meedoen!

Na het uitkomen van de hit movie ELVIS mag de grootste artiest natuurlijk niet ontbreken in dit programma. En wie anders dan Bouke zou hem dan moeten vertolken…… De winnaar van dit programma mag optreden in de Ziggo Dome.
The Tribute – battle of the bands is vanaf 7 januari 2023 om 20.00 uur te zien op SBS 6. Het concert in de Ziggo Dome vindt plaats op zaterdagavond 22 april 2023. De optredens worden dit seizoen weer beoordeeld door een vakjury, wederom bestaande uit Cesar Zuiderwijk – drummer van de Golden Earring -, Angela Groothuizen en Spike, gitarist en zanger van Di-Rect. De presentatie blijft in handen van Gerard Ekdom. Afgelopen februari zagen 668.000 kijkers de finale van het eerste seizoen.