Andre Pronk – Rood Wit Blauw WK HIT

Een hele vette party sound met een heerlijke stadion ambiance kenmerken zijn nieuwste WK hit met een refrein dat je meteen niet meer uit je hoofd krijgt!

Andre Pronk timmert de laatste tijd flink aan de weg! Zijn populariteit groeit met de week en met name bij de jeugd is hij een echte Cult-Held geworden! Met zijn eigen nummers met titels als; “Laat je likkuh!”, “Ik zie een aap”, “Druppel aan mijn knuppel” en “Banana” scoort hij de pannen van het dak met veel vieuws en streams op Youtube en Spotify.
Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman (AKMP) heeft hij speciaal voor het grootste voetbal evenement van de wereld een gloednieuw WK nummer gemaakt. Een hele vette party sound met een heerlijke stadion ambiance kenmerken zijn nieuwste hit met de titel; “Rood Wit Blauw (van het zuipen)”. De extra toevoeging in de titel maakt het nummer een echte “Pronk-kraker” met net dat extra vleugje humor! “Na 1x zingt iedereen m al mee dus dat is een goed
teken” glundert Andre Pronk! De videoclip is gemaakt door Ron de Cameraman en heeft een 100% oranje uitstraling! Veel gezellig uitgedoste oranje fans en een voetballende Andre Pronk, die we zeker nooit gaan zien in het echte Oranje is wel duidelijk na het kijken van deze videoclip! De clip zal o.a. te zien op het Youtube kanaal van AKMP en de bekende TV kanalen. De single “Rood Wit Blauw” is vanaf November 2022 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Laat het WK maar beginnen want Andre Pronk is er helemaal klaar voor en zingt de leeuwen naar de
titel!