Zeventien jarige Lily Vine komt met debuutsingle!

Lily Vine is een echte creatieveling. Ze is 17 jaar oud en houdt van zingen, fitness, tekenen, fotograferen, design, brommer rijden en vliegen. Ze is Nederlands en woont sinds haar 6de in Zuid-Frankrijk met haar ouders en broer. Ze zit in het examenjaar van het VWO, dat hier de Lycée wordt genoemd.

 

Over de Track

Lily Vine heeft haar eerste liefdeservaring achter de rug. Na het beëindigen van deze relatie heeft ze alle emoties die dit met zich meebracht van haar afgeschreven. Dit gebeurde in een nacht van 1.02 uur tot 1.30 uur; vandaar de titel van deze track. De volgende dag heeft ze de muziek erbij gemaakt. Een nummer met een lekkere beat waarin haar mooie stem en creativiteit goed tot uitdrukking uitkomen.

Tekst en Muziek – Lily Vine (alias Julia Koop)