Wolter Kroes valt op podium en breekt pols.

Wat gisteren een fantastische avond had moeten worden voor zanger Wolter Kroes, liep helaas iets anders af. Wolter; “Ik was gevraagd om nog één keer in de huid te kruipen van Miss Contessa voor de omroep avrotros voor het gala van de gouden Televizier-ring.

” Ik zou stuktv geluk wensen en iedereen vragen om nog één keer op ze te stemmen voor het programma jachtseizoen.  Een droom uitnodiging natuurlijk. De allermooiste tv show van het jaar. Tijdens de repetitie viel er door een technische fout een klep te vroeg naar beneden waardoor ik voorover op het podium viel. Het resultaat was een gebroken pols op twee plaatsen. Helaas kunnen dit soort ongelukjes gebeuren. Ik wil jullie allemaal bedanken voor lieve reacties en vele mooie berichten. We gaan ervoor zorgen dat alles weer snel heel is en ik weer zonder gips op het podium kan staan”, aldus de zanger. 

Beterschap Wolter!!!!