Update m.b.t. de gezondheid van Mart Hoogkamer.

Het management van Mart Hoogkamer geeft een π”π©ππšπ­πž ; 𝐯𝐞𝐫𝐩π₯𝐚𝐚𝐭𝐬𝐒𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐌𝐚𝐫𝐭 π‡π¨π¨π π€πšπ¦πžπ«! > In de afgelopen dagen bereikte ons diverse berichten m.b.t. de gezondheid van Mart Hoogkamer. Gezien het speculatieve karakter van de inhoud van sommige berichten, maken we graag van de gelegenheid gebruik u feitelijk te informeren en een indruk te geven van de verschillende afwegingen.

Een paar maanden geleden is Mart gevraagd voor de hoofdrol in het succesvolle SBS6 programma β€œI want your song”. Het betrof een eervolle uitnodiging, omdat in het programma het nieuwe officiΓ«le KNVB WK lied zou worden verkozen. Op de dag van de live uitzending stond een concert gepland. Na zorgvuldige overweging en overleg met belanghebbenden is besloten de medewerking aan het programma toe te zeggen en het concert te verplaatsen.
De tournee β€œmet een lach en een traan” is zijn allereerste tournee, waarbij hij een 2,5 uur durende performance op het podium brengt. Bij start van de tournee werd duidelijk dat de inspanningsbelasting in combinatie met de planning, onvoorzien, niet juist bleek. Om de fans allemaal een gelijkwaardige beleving te gunnen, die niet minder dan 100% mocht zijn, is besloten een aantal voorstellingen te verplaatsen.
Door ziekte heeft Mart afgelopen week, op doktersadvies, een aantal voorstellingen moeten afzeggen. Ook deze voorstellingen zijn allemaal verplaatst. Afgelopen week, aan het einde van een week van ziekte, stond de live uitzending van β€œI want your song” gepland. Een langdurige belasting van een aangetaste stem, kan lange termijn gevolgen hebben. De hoeveelheid zang van Mart, in het programma, werd beperkt. Op die basis en afgewogen professioneel advies werd de mogelijkheid tot medewerking getoetst en akkoord bevonden.
Door de onhandige samenloop van gebeurtenissen en het onterecht gelijkstellen van inspanningen wordt er een indruk gecreΓ«erd, dat er andere redenen zouden zijn. Mocht deze indruk zijn ontstaan, dan vertrouwen we erop, dat deze toelichting dit heeft weggenomen.
Mart kijkt uit naar beterschap en betere tijden om de voorstellingen met veel plezier te kunnen inhalen.
Bedankt voor uw begrip
Robert Schipper
Management Mart Hoogkamer
Foto en bericht FB Mart Hoogkamer