The Voice Senior winnaar Henny Thijssen in concert

Op zaterdag 15 oktober geeft Henny Thijssen een concert bij de Vrieler in Enschede. Na het winnen van the Voice in 2020 heeft hij dit nog niet kunnen vieren met zijn fans. Dit gaat nu eindelijk gebeuren. Deze avond gaat hij ook zijn nieuwe album ‘Tussen nu of ooit’ presenteren.

Henny zijn liedteksten worden en werden gezongen door grootheden als André Hazes, Frans Bauer, Koos Alberts, Corry Konings, Marianne Weber, Tino Martin en vele anderen. Deze zanger, tekstschrijver en Hollandse meester gaat deze avond veel van zijn eigen hits zoals ‘Jij liet mij vallen’, ‘Ga’, ‘Leef als een zigeuner’ en ‘Hoe lang’ ten gehore brengen. Henny heeft meer dan 1200 nummers achter zijn naam staan.

Afscheid van Wilma haar carrière

Extra bijzonder deze avond maakt dat speciale gast Wilma afscheid neemt van haar carrière, door middel van een duet single presentatie van Wilma & Henny ‘Onze liefde’. Wilma is trots op wat ze bereikt heeft. Als ‘kindster’ heeft ze vele hits zoals ‘Een klomp met een zeiltje’, ’80 rode rozen’ en ‘Als je verliefd op een jongen bent’ gehad. Op zaterdag 15 oktober neemt ze afscheid van haar muzikale carrière.

Kaarten om Henny Thijssen in concert bij te wonen, zijn reeds verkrijgbaar bij Café Partycenter Vrieler aan de Brinkstraat 301-303 te Enschede. Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,00 en aan de deur € 15,00 Let op! VIP-plaatsen zijn al uitverkocht.

 

Daarnaast zijn er enkele gastoptredens van onder andere: Ramon Soer, Rolus Karssen en Angelino Heesbeen.

 

Op de hoogte blijven? Volg Henny Thijssen zijn Facebookpagina. Wil je meer informatie of kaarten reserveren? Stuur dan een mail naar info@hennythijssen.nl of kijk op www.hennythijssen.nl.