Pierre Biesterveld presenteert debuutsingle SPOREN VAN LIEFDE

Na alle samenwerkingen door de jaren heen met diverse groepen en artiesten is het voor Pierre Biesterveld tijd voor zijn eerste echte solowapenfeit!

 

Pierre kennende haalt hij hiervoor alles uit de kast! SPOREN VAN LIEFDE is dan ook een spannende pop/dance track geworden waar we ook schlager invloeden in terug vinden. Op een stuwende beat neemt Pierre ons mee in zijn beleving van ware liefde. De ware liefde die de SPOREN VAN LIEFDE achterlaat.

SPOREN VAN LIEFDE is opnieuw een productie van het uit Rozendaal afkomstige producers collectief Sonic Solutions. Dit collectief zorgde al eerder al voor de producties die Pierre maakte met Denny De Klerk & Ivonne van Hattem. Het zorgt er voor dat er langzaam gewerkt wordt aan een herkenbare sound die Pierre een geheel eigen stijl mee geeft!

Ook de backing vocals worden net als op de vorige producties gedaan door de top van de Nederlandse showbizz op dit gebied namelijk Rob De Nijs en Natasja Den Toom!

Voor de videoclip & visagie kon Pierre natuurlijk weer terug vallen op Ron & Alejandra Schmid van Visuals Media. Ron zorgde voor een clip met een zeer internationale uitstraling geschoten op locatie in Rotterdam. Alejandra zorgde niet alleen voor de visagie dit keer maar is ook te zien als Pierre zijn tegenspeelster in de videoclip. De release wordt verzorgd door het label NL Hits en de RTV-promotie door UltimateDisk.

Pierre tekende zelf voor de tekstbewerking van dit van oorsprong Duitse lied. SPOREN VAN LIEFDE is tevens de titeltrack van het album wat gepland staat voor 2023 en waar momenteel door Pierre en zijn vaste team keihard aan gewerkt wordt!