Oranjekraker richting WK voetbal lijkt een prooi voor De Dikdakkers te worden

Het lijkt De Dikdakkers te lukken om met ‘Voor Goud met Oranje’ een absolute hit in de richting van het WK voetbal te scoren. Afgelopen week werd het nummer officieel gepresenteerd en insiders voorspellen dat het partyduo weleens de hoogste ogen zou kunnen gooien.

‘Het is absoluut een dikke feestplaat geworden,’ klinkt het enthousiast. ‘Volgens kenners zou het weleens dé meezinger van het WK kunnen worden.’

Rondom wedstrijden van Oranje is er geen ontkomen aan. Altijd en overal valt wel ergens het oranje feestgeluid van De Dikdakkers te horen. Toch werd nimmer de nummer één positie bereikt en daar kon dit jaar weleens verandering in komen. Met Jan Keizer van voormalig BZN als schrijver én bedenker vloeide er een meezinger van jewelste uit de pen en voor beide mannen is nu de tijd aangebroken om ‘Voor Goud met Oranje’ ten gehore te gaan brengen. ‘We hebben in de studio ingezongen, op locatie een clip opgenomen en de officiële presentatie gehad. Overal kregen we dezelfde enthousiaste reacties. Daarom is het nu de hoogste tijd om het grote publiek mee te laten genieten.’

Met de laatste interlands achter de rug is de tijd aangebroken dat Nederland langzaam oranje begint te kleuren. Straten worden versierd, feestlocaties ingericht en als het aan De Dikdakkers ligt zal overal ‘Voor Goud met Oranje’ klinken. ‘Dit gaat ’m worden,’ luidt de overtuiging van de feestzangers. ‘We hebben er ontzettend veel zin in.’