Nieuwe single Peter Bakx.

Met gepaste trots presenteert Peter Bakx zijn nieuwe single  “Mijn zonneschijn” Door diverse omstandigheden (o.a. de corona) heeft het wat langer geduurd. Maar met dit lied kan hij zeggen dat hij een echte opvolger heeft voor zijn vorige single “als mijn kleine meisje”.

 

Peter; Een rustig levenslied met een vrolijk refrein.

Zo kan je dit lied het beste omschrijven denk ik. De tekst is biografisch en past helemaal bij mij. Al vele jaren getrouwd met dezelfde vrouw, een lieve dochter samen, nog steeds verliefd en inderdaad wel eens bang dat het zo maar anders kan zijn. Een tekst die speciaal voor mijn vrouw is geschreven maar die ook voor heel veel andere gezinnen telt. Daarom hoop ik dat dit lied bij veel mensen de gevoelige snaar raakt en dat ze het gevoel hebben van dat ik het voor hem en haar zing. Trots ben ik omdat de gehele productie en opname gedaan is door Manfred Jongenelis. Wat een genot om in zijn studio onder zijn leiding te mogen werken. En ook in dit lied natuurlijk de heerlijke klanken van zijn accordeon. De tekst is door Wim Florack en mijzelf geschreven. Ik hoop dat jullie net zoveel van dit lied zullen genieten zoals ikzelf doe. Kijk ook eens op youtube en geniet van de mooie clip die de juiste sfeer creëert bij dit voor mij bijzondere nummer. Voor de clip ben ik ook deze keer weer met Tom van der Borst van clipstudio.nl de samenwerking aan gegaan.