Nieuwe muziek van De Kast – De tijd is van mij

Eindelijk gaat het er van komen: De Kast jubileumtour!Β  Eind 2019 vierden ze in originele bezetting hun 30-jarig jubileum in AFAS Live te Amsterdam voor bijna 4000 bezoekers. Dit concert was de aftrap van het jubileumjaar en eindelijk kan nu het vervolg opgepakt worden met een feestelijke show vol met de allergrootste hits!

De show is een ware reΓΌnie voor al die fans die de afgelopen 30 jaar de concerten bezocht hebben. π™•π™–π™£π™œπ™šπ™§ Syb van der Ploeg: ‘π™’π™š π™―π™žπ™Ÿπ™£ 𝙩𝙧𝙀𝙩𝙨 𝙀𝙒 π™€π™£π™―π™š π™Ÿπ™ͺπ™—π™žπ™‘π™šπ™ͺ𝙒𝙩𝙀π™ͺ𝙧 π™šπ™žπ™£π™™π™šπ™‘π™žπ™Ÿπ™  π™©π™š π™’π™€π™œπ™šπ™£ π™–π™–π™£π™ π™€π™£π™™π™žπ™œπ™šπ™£ π™šπ™£ 𝙝𝙀π™₯π™šπ™£ 𝙙𝙖𝙩 π™¬π™š π™«π™šπ™šπ™‘ 𝙛𝙖𝙣𝙨 π™©π™šπ™§π™ͺπ™œπ™―π™žπ™šπ™£ π™™π™žπ™š π™«π™§π™€π™šπ™œπ™šπ™§ 𝙒𝙖𝙨𝙨𝙖𝙖𝙑 π™€π™£π™―π™š π™˜π™€π™£π™˜π™šπ™§π™©π™šπ™£ π™—π™šπ™―π™€π™˜π™π™©π™šπ™£. π˜Ώπ™šπ™§π™©π™žπ™œ π™Ÿπ™–π™–π™§ π˜Ώπ™š 𝙆𝙖𝙨𝙩 π™žπ™¨ π™šπ™šπ™£ π™π™šπ™‘π™š π™’π™žπ™Ÿπ™‘π™₯𝙖𝙖𝙑 π™šπ™£ π™¬π™š π™œπ™–π™–π™£ π™šπ™§ π™¨π™–π™’π™šπ™£ π™’π™šπ™© π™™π™š 𝙛𝙖𝙣𝙨 π™šπ™šπ™£ π™œπ™§π™€π™©π™š π™§π™šπ™ͺΜˆπ™£π™žπ™š π™šΜπ™£ π™šπ™šπ™£ π™€π™£π™©π™―π™šπ™©π™©π™šπ™£π™™ π™—π™žπ™Ÿπ™―π™€π™£π™™π™šπ™§π™š 𝙖𝙫𝙀𝙣𝙙 𝙫𝙖𝙣 π™’π™–π™ π™šπ™£!’ ✨

We vieren het jubileum in slechts een handjevol theaters, dus aarzel niet en scoor snel je tickets zodat je verzekerd bent van een onvergetelijke avond!

Naast de theatertour komt er ook nieuwe muziek! Als voorloper van het nieuwe album dat begin november uit zal komen verschijntΒ  de single ‘De Tijd Is Van Mij’.