MrMartin uit Bleiswijk komt met Engelstalig Pop nummer Na Na Na

Tussen zijn 5e en 12e jaar is hij samen met zijn oudere broers in de entertainment wereld terecht gekomen, hij zingt en speelt gitaar. Toen hij 12 jaar oud was begint hij interesse te krijgen in eigen liedjes te schrijven en neemt zijn muziek serieuze vormen aan.

Zijn teksten vertellen een verhaal, zijn muziek laat je genieten. Op zijn twintigste verhuist hij naar Engeland, waar hij in een hotel werkt en op feestjes regelmatig voor een muzikaal intermezzo zorgt. Zijn optredens vallen in de smaak, hij krijgt de naam Martin van de Engelsen omdat zijn naam niet zo makkelijk uit te spreken is. De beleefde Engelsen verzoeken MR Martin steeds meer optredens, waardoor de naam MRMARTIN is blijven plakken.
Eenmaal terug in Nederland richt Remco de poprock band Rascal op waarmee hij gedurende 6 jaar met redelijk succes in het popfestival optreedt. In Augustus 2021 gaat hij, met honderden liedjes in zijn rugzak SOLO optreden als MRMARTIN.
Zijn loepzuivere rauwe stem en zijn organisatorische talenten zullen er zeker voor zorgen dat het grote publiek kennis gaat maken met deze gentlebadboy MrMartin.