Jeffrey Kuipers luidt jubileumjaar in met remake van Ware Liefde.

Dit jaar is het 15 jaar geleden dat de eigenzinnige zanger Jeffrey Kuipers zijn hitsingle Ware Liefde uitbracht. In
de jaren die volgen zingt hij het nummer honderden keren tijdens de vele optredens in het land.

Met het uitbrengen van Ware Liefde 2.0 opent Jeffrey zijn jubileum jaar: “Ik zit in 2023 ook nog eens 25 jaar in het vak! Ware Liefde 2.0 is een cadeau voor mijn fans! Als bedankje voor de afgelopen jaren.”
Kuipers timmert al jaren aan de weg, inmiddels is zijn ster stevig rijzende. Het grote publiek maakte recent kennis met hem door zijn deelname aan het populaire SBS-programma De Hollandse Nieuwe. Hij werd tijdens dit programma door Jeroen van der Boom gekscherend ‘de liefdesbaby van Gordon en Gerard Joling’ genoemd.
“Ware Liefde 2.0 gaat over de ontmoeting met mijn eerste en enige liefde. Het was alsof ik door de bliksem werd getroffen. Zo sloeg de vonk over. Daar heb ik toen dit lied over geschreven. En nu zing ik al 15 jaar ‘trillend op je benen’. En we zijn nog steeds gelukkig samen!”, aldus de goedlachse zanger. Jeffrey is ook bekend van zijn nummers: ‘Alles Wat Je Zei’, ‘Wat Je Zegt’ en ’t Is Voorbij’.