DE PINTERMANNEN GAAN ZE SLOPEN

De Pintermannen, bestaande uit Berrie Lammers, Sander van Zijl en Martin Koops, zijn sinds 2016 een gezellig trio dat menig carnaval maar ook feesttent en cafe op de kop heeft weten te zetten en komen alweer met hun 7e single, getiteld…….WE GAAN ZE SLOPEN


Op de vaste repetitie/ vergader avond waren de Pintermannen aan het brainstormen over een nieuw nummer. Na veel nummers beluisterd te hebben kwamen ze op deze melodie uit. De volgende stap was het schrijven van een passende tekst met het oog op het naderende WKvoetbal, maar om ook toepasselijk voor andere sporten te zijn. Na wat pintjes ( heten natuurlijk niet voor niets de Pintermannen ), kwamen de eerste zinnen op papier en werd We gaan ze slopen een feit. De tekst is dus in zijn geheel door de Pintermannen geschreven. Het is een vrolijke single geworden met een rockachtige ierse inslag.
De Pintermannen zijn afgereisd naar Nederhorst Den Berg en hebben onder toeziend oog van
Arjan Venemann het nummer ingezongen. Laatst genoemde heeft het nummer verder geproduceerd. De muziek is opnieuw ingespeeld, de drums door Mickey Fisser, gitaren, banjo en mandoline door Marcel Fisser, accordion en basgitaar door Arjan Venemann. Het resultaat was verbluffend en er is dan ook direct een clip opgenomen bij eetcafe De Kalkwieke in Dedemsvaart.

De bedoeling van de Pintermannen is om met
dit nummer zich te verbreden in de muziek soort en eerlijk = eerlijk, dat is zeer goed gelukt. We gaan ze slopen” is te downloaden via de bekende downloadstreams