‘DANS HELENA’ NIEUWE SINGLE RUDY DE WIT

Al bij het verschijnen van Rudy de Wit’s meest recente album ‘Alles Is Anders’ in het voorjaar van 2022 bleek de track ‘Dans Helena’ al een grote favoriet bij de fans. Nu verschijnt ‘Dans Helena’ op veler verzoek op single.

Voor de single werd ‘Dans Helena’ nog even kritisch onder handen genomen en het producersteam Sonic Solutions (bekend van o.a. ‘De Toreador’) verfijnde de sound met een fantastische exclusieve single remix. Hiermee heeft Rudy een perfecte opvolger in handen van de hit ‘Oh Jij Ja Jij’ waarmee hij eerder dit jaar alle playlisten veroverde en die veelvuldig te horen was op radio, feesten, partijen en in de kroegen. De verwachting is dat het met ‘Dans Helena’ dezelfde kant op zal gaan. Ron Schmid, bekend uit de reality soap ‘Ik Geloof In Mij’ verzorgde de videoclip.