Dana Winner lanceert nieuwe single ‘Later Is Van Jou’ in Nederland

De Vlaamse zangeres Dana Winner brengt na de lancering in België nu ook in Nederland haar nieuwe single ‘Later Is Van Jou’ uit! ‘Later Is Van Jou’ is een aanstekelijk, up-tempo en poppy nummer met meezingbaar refrein en een melodie die lang in je hoofd blijft hangen. De single was in België al de Super Tip in het populaire Belgische TV-programma ‘Tien Om Te Zien’, en nu kan ook Nederland van de single genieten!

“Een kind is een spiegelbeeld van jezelf. Je moet ze ooit loslaten en wenst ze het allerbeste voor de toekomst en hoopt dat ze de juiste keuzes maken”, aldus Dana Winner.De tekst klinkt vrij luchtig, maar er is wel degelijk een onderliggende boodschap. Toen ik samenzat met de schrijvers – met wie ik trouwens al heel lang samenwerk – had ik mijn eigen dochter Chinouk in gedachten. ‘Weet later is van jou en morgen is begonnen, heel de wereld in je hand.’ Chinouk heeft het nummer natuurlijk als eerste gehoord en was meteen fan.”

Op 30 oktober staat ze in het Sportpaleis in Antwerpen: https://sportpaleis.be/nl/event/dana-winner-invites-one-night-only-29923c8d

Dit met special guests: Il Divo en Ronan Keating!