Arjan Plat gaat met oude piratenhit internationaal!

Arjan nam zijn versie van dit nummer in eerste instantie op in zijn eigen thuisstudio en plaatste dit op social media. Binnen no-time stroomden de positieve reacties binnen en ook diverse radiostations vroegen of ze de single konden krijgen. 

Hij nam contact op met Martin Sterken en Jan de Vrieze van Benelux Entertainment. Samen besloten ze om Arjan zijn thuisopname uit te werken tot een volwaardige studioproductie.

Terwijl Jan & Martin hard werkten aan de studioproductie, ging Arjan met zijn team van ToffeClips.nl om tafel voor de videoclip. Het moest een clip worden, die de boodschap van het nummer op een juiste manier vertelde. Om het verhaal dichtbij huis te houden, vroeg Arjan zijn vader Joseph om de hoofdrol te spelen. Naast voormalig etherpiraat is Joseph ook meer dan 30 jaar taxichauffeur geweest en draaide hij jarenlang nachtdiensten. Hij maakte veel lange dagen en door gebrek aan rust en regelmaat heeft ook Joseph vaak bijna een ongeluk gehad. Toch is het altijd goed gekomen en was het alsof er een engelbewaarder op hem lette. Naast vader Joseph speelt ook moeder Dina een kleine rol in de videoclip.

Na veel hard werk mag het resultaat er zijn! Met de unieke rauwe vocalen van Arjan, aangevuld met de authentieke gitaarpartijen van Jan de Vrieze en het vakmanschap van Martin Sterken is “My Guardian Angel” een heerlijk in het gehoor liggende country-rock plaat geworden met een ijzersterke videoclip.

 

“My Guardian Angel” is nu te vinden op alle download- en streaming portals. Ook is er via www.ArjanPlat.nl een fysieke versie van de single te bestellen. Voor iedereen die de single via zijn website koopt heeft Arjan ook een speciale verrassing