14 jarig accordeontalent uit Nieuwe Pekela komt met single

Zo af en toe duikt er eentje op….. en zo ook het accordeon talent Sander Luchtenberg uit Nieuwe Pekela. Als kind al zag je het enorme muzikale talent in deze jongen, gaf hem een klein harmonicaatje en daar ging ie…Eentje groter en hoppa weer een stapje verder.


Nu inmiddels op z’n monumentale Charron Freres is Sander Luchtenberg op 14 jarige…leeftijd al een hele aardige accordeonist.
De producer John Haze uit Kropswolde zag dit talent en ging met hem aan de slag. Wekelijks lessen en bewustwording van de muziek wat resulteerde in een lekkere swingende single. Een oude Duitse hit in een lekkere polka
achtige sound genaamd “Anneliese
We hopen in de toekomst veel van Sander oet Pekel te gaan horen.
Compleet met z’n boerenoutfit (kiel en klompen) zet hij de boel op de kop. Hatsjeeeeeee
Anneliese” is te downloaden via de bekende downloadstreams.