Nieuwe single van UPSTREAM: hier is Secrets

UPSTREAM bestaat uit twee doorgewinterde muzikanten: zangeres Chaja van der Heide en gitarist André van Solinge. Sinds 2017 schrijven en spelen ze voornamelijk eigen werk, een mix van blues, jazz en (country)pop.

In 2018 brachten ze hun eerste EP met eigen werk, ‘The Boiling Point’ uit.

Over Upstream

Ze zijn breed georiënteerd, willen zich niet binden aan een specifieke stijl en proberen veel uit zonder daarbij hun eigen identiteit te verliezen. Ze laten zich inspireren door muziek die de tand des tijds heeft doorstaan, met duidelijk hoorbare invloeden uit de seventies.

Toegankelijke composities waarbij het publiek al snel de behoefte voelt ze mee te zingen. Het uitgangspunt van UPSTREAM is dat de liedjes in de basis sterk genoeg moeten zijn om akoestisch overeind te blijven met 1 of 2 gitaren. Daaromheen worden de liedjes verrijkt met percussie, meerstemmige zang en hier en daar ook andere instrumenten.

Over Secrets

‘Secrets’ gaat over de kunst van het leven. Het beschrijft de geheimen die het leven gaandeweg aan ons prijs geeft en ons de kans biedt deze ervaringen om te zetten in geluk.

tekst: Chaja van der Heide
muziek: André van Solinge