Nieuwe single Marco Hulsebos – Margriet

Margriet verschijnt deze week als tweede single. Margriet komt van het album ‘Een ode aan 15 vrouwen en 1 konijn’ dat voor de zomer uitkwam. ‘Een groeidiamant’, zo omschrijft Henk Westbroek dit album, waarvan Margriet zijn favoriet is.

De eerste single van de ode, Femie, kon rekenen op veel aandacht van RTV Oost. Die aandacht probeert Marco rustig vast te houden en aan te sterken met de nieuwe single. Komende vrijdag is hij te gast bij Omrop Fryslan, Willem de Vries. De ode aan 15 vrouwen en 1 konijn is deze week ‘gespot’ door Astrid de Jong, elke avond is er een nummer te horen in Volgspot Radio 5.

Margriet is het verhaal van ‘het mooiste meisje uit de klas’ en ‘ik vertrek’. Het nummer is geschreven samen met pianist Gregor Hamilton (Marcel Fisser Band).