MEREL haar debuutsingle Feeling of Love

Op jonge leeftijd zette de getalenteerde Merel al haar eerste stappen in de muziek. Als klein meisje trad ze al op en zong voor ze haar familie. De nu achttienjarige Merel wordt geïnspireerd door artiesten zoals Adele, Maan en Sera en zet het volume graag harder op de muziek van Hardwell en Martin Garrix.

 

Als ze deuntjes hoort danst en zingt ze mee waar ze ook is, in de trein, thuis of op school; ze kan niet stil zitten. Op 8-jarige leeftijd ging ze naar gymnastiek en won in de loop der jaren verschillende medailles. Merel turnt nog steeds, zeker ook als ze op TikTok danst. Daar heeft ze dan nu ook al meer dan 70000 volgers!

In april 2022 werd Merel ontdekt door de Nederlandse muziekproducent Ferrez. Hij vroeg haar voor de vocals voor een nummer dat hij op de plank had liggen. Merel bundelde haar krachten met singer/songwriters Simone Nijssen en Monty Wells. En zo werd ‘Feeling of Love’ – de debuutsingle van Merel – verder uitgewerkt.