Loranzo Nieuwenhuijssen – Onschuldig & klein 

De kleine maar oh zo ‘grote held’ uit Leiden, waar bijna iedereen hem inmiddels wel kent. Maar niet alleen in Leiden kennen ze Lorenzo, inmiddels lijkt het erop dat de jonge zanger langzamerhand heel Nederland aan het veroveren is.

Lorenzo is een opvallende verschijning, vol met tatoeages waar je niet omheen kan. De single ‘Onschuldig & klein’ die deze week uitkomt is wederom geschreven door Harry Gerritsen en geproduceerd door Sonic Solutions. Lorenzo Nieuwenhuijsen is vader geworden van dochter ( Marley) het is zo’n speciaal gevoel om vader te mogen worden Dat hij de studio in is gegaan en een nummer heeft gemaakt op het nummer van Richard marx – (Right Here Waiting for you) Lorenzo Nieuwenhuijsen (Onschuldig & Klein) een Ode aan alle vaders & Moeders ❤️