Jeroen Kramer; IK KAN HET NIET BETALEN

Ik kan het niet betalen heet het nummer dat Jeroen Kramer 15 september (vlak voor Prinsjesdag hoetoepasselijk!) uitbrengt. Een song waarin we op Caribische ritmes de barre winter en de recessie tegemoet dansen een swingende samenvatting van de troonrede, zeg maar.


Ik kan het niet betalen is Jeroens zevende single sinds 2019, en zal er dit najaar nog een hele reeks volgen. Uiteindelijk wordt alles gebundeld tot een compleet album met swingende, mooie, ontroerende en absurde nummers met als klap op de vuurpijl een concert in De Melkweg met een vijfkoppige band. Zo bouwt Jeroen Kramer bouwt gestaag door aan zijn eigen(zinnige) hoek in de Nederpop! Ik kan het niet betalen is vanaf 15 september verkrijgbaar op alle digitale media.
Meer over Jeroen Kramer: jeroenkramer.nl/muziek