Jason van Elewout zet de tent op z’n kop!

De naamsbekendheid van Jason van Elewout is de laatste maanden enorm gegroeid. Natuurlijk komt dat grotendeels door zijn deelname aan het SBS6 programma “De Hollandse Nieuwe”. Ondanks dat hij niet dé volkszanger van Nederland is geworden heeft hij wel laten zien waar hij voor staat.

Daarnaast hebben dagjesmensen, die een rondvaart over de singels van Breda hebben gemaakt, hem herkend. Jason is namelijk één van de schippers die allerlei interessante bezienswaardigheden op de route laat zien en daarover alles weet te vertellen. De rondvaarten zijn nog t/m 30 oktober dagelijks te boeken, dus als je Jason persoonlijk wilt spreken is dit een optie. Zijn voorgaande vrolijke single Waar heb ik jou…? is bij tal van Nederlandtalige radiostations goed ontvangen. Voor Jason alle reden om met een opvolger te komen die de tent op z’n kop kan zetten. Deze kroegenhit, die opgenomen is bij Sonic Solutions, brengt Jason traditiegetrouw uit bij RoodHitBlauw producties. Jason:’Uiteraard nam ik weer contact op met tekstschrijver Pascal de Vormer. Ik ben samen met hem om tafel gaan zitten en heb aangegeven waar ik over wilde zingen. Een aantal zinnen die ik had bedacht heeft Pascal samen met Peer Pruysenaere verwerkt in de uiteindelijke tekst. Vanaf de allereerste toon is al duidelijk dat ‘De tent op z’n kop’ een feestplaat betreft. Bij zo’n kneiter hoort natuurlijk ook een knallende videoclip. Ik heb een limousine gehuurd en samen met een paar vrienden rijden we naar een café. Ik moet eerlijk zeggen dat Ron de cameraman en z’n assistent Saïd er wederom iets bijzonders van hebben gemaakt’. Momenteel denkt Jason ook al na over z’n aanstaande 5jarige artiestenjubileum. Zodra hier meer over bekend is, meldt hij dat op z’n socials.
De CDsingle ‘De tent op z’n kop is vanaf 14 september 2022 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Jason van Elewout De tent op z’n kop