Een nieuwe Nederlandstalige samenwerking tussen Jeffrey Schenk en Remedy!

Jeffrey Schenk is inmiddels bijna 25 jaar bezig en geen onbekende meer in het vak. Hij kreeg grote bekendheid door het SBS6 tv-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waarin hij de finale wist te bereiken.

Hij treed al jaren op in binnen- en buitenland met als een van de hoogtepunten de voorprogramma’s van René Froger in de Amsterdam ArenA. Tevens is hij te zien op Youtube en Facebook met zijn programma ‘De Tourmanager’, waarin hij met BN’ers door het land trekt. In januari 2022 was Jeffrey te zien in het 12e seizoen van ‘The Voice of Holland’. Iedereen kon zien drie coaches (Waylon, Glennis Grace en Ali B) draaiden voor Jeffrey tijdens ‘The Blind Auditions’ waar hij ‘Hart van mij gevoel’ zong. Wendy en Soraya zijn sinds 2010 beste vriendinnen en vormen sinds 2015 het zangduo Remedy. Het is een ambitieus duo dat de afgelopen jaren veel ervaring heeft opgedaan op verschillende podia. Zij hebben meegedaan aan ‘The Voice of Holland’ (seizoen 8), zongen tijdens de theatertour van Berget Lewis, waren te zien in het SBS6 programma ‘All together now’ en treden nu nog steeds wekelijks op. Remedy is te herkennen aan de mooie samenzang waarin zij elkaar als individuen aanvullen. Sinds 2021 zijn ze druk bezig met het schrijven van eigen nederlandstalige popmuziek. Zij hebben hun eerste single in samenwerking met BMG Talpa Music Songwriter Jessica Hoogenboom (André Hazes Jr. “Leef”, Joan Franka) geschreven. Wendy en Soraya schrijven liedjes over dagelijkse onderwerpen zoals de liefde, persoonlijke ontwikkeling, vriendschap en de veranderingen die je tegenkomt in je leven. In 2022 besloten Jeffrey en Remedy de handen ineen te slaan voor een samenwerking. Het nummer ‘Dansen’, geschreven door BMG Talpa Music Songwriters Jurian Mooren & Jay van Leeuwen (Dana Winner, Sophia Kruithof, DJ Aftershock, David Vandyck) en Moon van Bakelen, sprak direct aan en hebben zij samen aangepakt. ‘Dansen’ gaat over het loslaten van de tijd en regels en juist te kiezen voor het moment en elkaar. Dansen is een stoere en energieke pop track geworden die heerlijk weg luistert en na één keer horen goed mee te zingen is.