Wimmie Bouma komt met een echte schlagersingle “Mijn kleine diamant”

Wimmie Bouma is niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekwereld na het scoren van zovele hits als “De ring die jij draagt”, “Als jij het niet meer weet, In het zicht van de haven en Iets van amoreDe goedlachse zanger uit Zwolle heeft een trouwe fanbase die de nieuwe single “Mijn kleine Diamant” weer met open armen zullen ontvangen.


Ook dit maal heeft hitproducer Martin Sterken er weer een fantastische productie van weten te maken die Wimmie Bouma op het lijf is geschreven. Een heerlijke schlager die zijn oorsprong in Duitsland vind en nu wordt geïntroduceerd aan het Nederlandse publiek.
Zou dit de volgende volkse hit zijn van Wimmie?…het publiek bepaalt, maar feit is dat deze single staat als een huis. Het nummer “Mijn kleine diamantis te downloaden via de bekende downloadstreams.