Kevin Paré verrast publiek én vriendin met nieuwe single ‘Kleintje’

Uit het niets brengt Kevin Paré vandaag zijn nieuwe single ‘Kleintje’ en daarmee verrast hij niet alleen het publiek, maar ook zijn eigen vriendin. Het stel is kort geleden trotse ouders geworden van hun eerste kindje. In het diepste geheim werkte de zanger de afgelopen weken aan het nummer.

“Mijn vriendin heeft al die tijd gedacht dat ik aan een heel ander liedje werkte. Het moest echt een verrassing voor haar zijn en dat is gelukt!”, aldus de Groningse zanger.
‘Kleintje’ is een ballad om verliefd op te worden. Het nummer gaat over de vaart van het leven, kans op grijze haren en de onvoorwaardelijke liefde voor je kind.
Kevin: “Dit liedje is voor mij zó persoonlijk, maar tegelijkertijd kan ik me voorstellen dat iedere (aanstaande) ouder zich volledig in de tekst kan vinden”.
Het publiek kent Kevin vooral van zijn energieke en opgewekte nederpop- songs. Eerdere singles als ‘Waarom Niet’ en ‘Ik Kom Eraan’ werden volop gedraaid op de landelijke radio. Met zijn nieuwe single laat Kevin zich van zijn meest persoonlijke en veelzijdige kant horen.