“Ik wil jou” nieuwe single van Monique de Rooij

Met haar nieuwe single “Ik wil jou” gaat Monique de Rooij een nieuwe stap maken op de vaderlandse showbizz ladder. Na het succes van de ‘De Zeeuwse Zee’ uit 2020 en ‘Liefde doet geen pijn’ uit 2021 wilde de in Hoeven geboren Monique een opvolger.

Samen met haar producent Stefan Uijtdewilligen zijn ze uitgekomen op het nummer ‘Ik wil jou’  geschreven door het Volendamse  duo  Plat/Buijs en van arrangementen voorzien door Stefan Uitdewilligen. Met deze nieuwe single zal Monique weer vele nieuwe fans aan zich gaan binden. Naast de single heeft ze ook een clip van  “Ik wil jou” opgenomen welke inmiddels te zien is via de diverse (clip) zenders.
“Ik wil jou” is uitgebracht op label Dutch Music Friends en verkrijgbaar via de online shops en streaming portals
Wil je meer weten van Monique de Rooij bezoek dan haar website www.momuzique.nl