Daniëlle Wijkstra bewandelt met nieuwe single ‘Ik wil het allemaal’ andere weg!

Omdat Daniëlle Wijkstra haar zangcarrière in Nederland nog meer uit wil breiden nam ze op advies van haar manager Hans Beumer enkele weken geleden contact op met Ronald Visch van RoodHitBlauw producties.

Tijdens dat gesprek kreeg Daniëlle het gevoel dat ze bij RHB de juiste ondersteuning zou krijgen om haar doelstelling te halen. Haar nieuwe single ‘Ik wil het allemaal’ verschijnt daarom ook op dit Nijkerkse platenlabel. Qua muziekstijl is het wel even heel iets anders dan haar voorgaande drie singles. Daniëlle is daarom gaan kijken welke opnamestudio het beste aan haar wensen kon voldoen. ‘Ik heb uiteindelijk gekozen voor MWorks Recordings uit Enschede vanwege de sound die Maarten de Groot produceert. Ik heb een aantal liedjes als voorbeeld laten horen.
Maarten heeft vervolgens tekstschrijver Hans Louws benaderd die echt de juiste woorden op papier heeft gezet. Ik had er gelijk een goed gevoel bij. Overigens ben ik ervan overtuigd dat veel producenten goede muziek maken. De doorslag om met Maarten en Hans te gaan samenwerken heeft ook te maken met de manier waarop zij hun kennis met mij deelden. Ze weten echt waar ze het over hebben. Ik ben ontzettend blij dat ze vanaf nu samen met Hans Beumer, Willem de Bie, Ronald Visch en Xandro Media deel uitmaken van het team die mij verder helpen’, meent de 21jarige zangeres
uit het Drenthse dorp Peize.
De CD single ‘Ik wil het allemaal is verkrijgbaar vanaf 24 augustus 2022. De videoclip, opgenomen door Xandro Media, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.