Calvin Tuinstra – Neem de eerste trein terug

Wie Calvin Tuinstra zegt, zegt gelijk: DE TREIN!! Een onderhand bekende reactie die voor deze uit Rottevalle afkomstige entertainer, bijna onlosmakelijk met hem is verbonden. Door de tijd heen zijn er zeker al verschillende genres en singles gepasseerd maar dit is toch echt iets dat altijd weer terug leek te komen.

Na de vorige ludieke carnaval/kroeg plaat kon het dan ook niet uit blijven. “Neem de eerste trein terug” is de titel geworden van de nieuwe single van Calvin! Nieuwe single? Weet je dat zeker? Jazeker!! NIEUW!! Sommige mensen kennen het nummer toch al en hebben hem misschien zelfs hier en daar ook al tijdens zijn optredens gehoord. Maarrrr… Niet zoals hij nu klinkt! Naar aanleiding van Calvin zijn 10 jarig jubileum die hij vol blijdschap aan het vieren is, is deze track namelijk (zoals hij zelf aangeeft) de 2e “Calvin-Klassieker” die in een nieuw jasje gestoken is.

Neem die trein terug!!

De vernieuwde track heeft hier en daar zijn aanpassingen anno 2022 mee gekregen maar voor men die het nummer kent, je wordt gelijk weer meegenomen naar het bekende gevoel van de originele single-tekst. Het nummer is geüpgraded naar een track die zowel op de bühne als in de kroeg lekker mee geschreeuwd kan worden (natuurlijk is dat wat Calvin jullie het liefste hoort doen!) Een lekkere beat en verrassende effecten zorgen er dan ook voor dat het nummer fris in het gehoor ligt.