Burgemeester debuteert in videoclip OH OH DEN HAAG van John Medley

En ja hoor… John Medley heeft weer een primeurtje gescoord. Hij wist dit keer onze Haagse Burgemeester Jan van Zanen te strikken om mee te spelen in zijn nieuwste videoclip OH OH DEN HAAG.

Onlangs werden in het stadhuis nog de laatste opnamen voor deze clip gemaakt. Voor Van Zanen was dit de allereerste keer in zijn carriere en na afloop reageerde hij dan ook zeer enthousiast… Ik ben een natuurtalent!

In de videoclip zingt John Medley een bewerking van de klassieker O, O, Den Haag uit 1982, gemaakt door Harrie Jekkers. Het lied bereikte destijds de top van de Nederlandse hitlijsten! De titel is door John Medley iets aangepast tot OH OH DEN HAAG. Medley… wie anders. Hij kan het nummer wel dromen. Ik heb het wel een miljoen keer gezongen, niet alleen op feestjes, maar ook vaak op de middenstip van ADO Den Haag en zelfs jaarlijks in de Spaanse vakantieoorden. Het nummer zit sowieso standaard in m’n repertoire.

Dit alles is gefilmd door niemand minder dan onze Nationaal bekende cameraman Ron Schmid (Ronnie de Cameramoney). Om het allermooiste beeldmateriaal te verkrijgen werden eerder al over meerdere dagen opnames gemaakt bij herkenbare Haagse locaties. Onder andere in De Passage en bij de geveltekst van Harrie Jekkers in Moerwijk. Ook het ADO-vlaggenteam met bus zal in de clip niet ontbreken.

Medeverantwoordelijk voor dit avontuur is Haagse Dj Rob van Dijck. Hij vroeg John destijds dit nummer op te nemen voor een breed publiek (jong en oud). De muziek in de clip heeft hierdoor een lekker verfrissend feestgehalte meegekregen.

Het is de bedoeling de videoclip op 29 juli precies om 12:00 online te lanceren. Op deze dag speelt ook ADO Den Haag de eerste thuiswedstrijd tegen Volendam om 19:00. Daarnaast wordt er om 17:00 als extraatje nog een speciaal aangepaste clip online gezet. In deze tweede versie zijn de sponsoren extra in beeld gebracht. Alles is uiteraard mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van deze bedrijven, waardoor wij deze producties konden uitbrengen.

John Medley en team danken daarom iedereen voor deze mooie Haagse ervaring.