Zangeres Shännah uit Elim brengt piratenhit van opa opnieuw uit

Shännah Ossel heeft het liedje “Stoute Vent, wat geschreven is door haar opa Harm Wierstra (bekend van de nummers “Hongerloon in de WW” en “Olde Wc”), in een nieuw jasje gestoken. Het nummer “Stoute Vent was destijds het eerste nummer dat Harm uitbracht in 1970.


Dat muziek dus tijdloos is blijkt wel weer uit dit nummer wat dus al ruim 50 jaar oud is.
Dit nummer gaat over jongensstreken met een grote knipoog, en wat een jonge jongen zoal bedenkt om net even buiten de lijntjes te kleuren. Al met al een onschuldig vermaak, de streken die worden bezongen door Shännah zijn in de loop van de jaren dan ook weinig veranderd.
Met dit nummer geeft Shännah hier op een grappige manier een draai aan.
Natuurlijk is er door de mannen van CreAgency bij dit nummer een leuke clip gemaakt die ook te vinden is op Shännah haar YouTube kanaal. Het nummer wordt uitgebracht onder het label van Startiesten.