Wimmie & Ekkel komen met mega knaller “Kom niet aan de boeren”

Om de boeren te ondersteunen hebben Wimmie Bouma en Martien Ekkelenkamp de handen ineen geslagen en het initiatief genomen om speciaal voor hen dit lied op te nemen. De twee hebben producer Martin Sterken ingeschakeld die deze productie in zeer kort tijdbestek heeft weten te realiseren.


Het lied is, net als de megahit van Jan Biggel “Ons moeder zeej nog”, gebaseerd op de evergreen van Chris Andrews To whom it concerns.
Natuurlijk kennen wij Wimmie Bouma en is Martien Ekkelenkamp de grote man achter Harten 10. Als gelegenheidsduo steunen zij de boeren met dit waanzinnige lied wat zeker veel gedraaid en luid meegezongen zal worden door onze boeren in protest.

Vandaag laten de heren op Facebook weten, dat er gewerkt wordt aan een clip.