Wesley Boes uit Veenendaal gaat “14 dagen naar Rio”

Met 14 dagen naar Rio is dit van Wesley Boes uit Veenendaal alweer zijn 3e single in 2022. Met deze zomerse klanken wil Wesley Boes de mensen vrolijk maken deze zomer. De geluiden van accordeon en trompet en drums zorgen ervoor dat het een gezellig zomers nummer geworden is.

Van dit lekkere zomerse nummers is de tekst en compositie van Emile Hartkamp, de productie is gemaakt door de mannen van Sonic Solutions. De prachtige accordeon partijen zijn ingespeeld door Dominique Paats, en de trompet partijen door Pieter Melisse. Mede door het koorwerk wat gedaan is door Michelle Oudeman & Michel Clerx is het een top productie geworden waar Wesley dan ook heel blij mee is. De in Den Haag geboren Wesley Boes en nu wonend in Veenendaal is al van jongs af aan bezeten van zijn grootste hobby: muziek. Met name Nederlandstalige muziek geniet zijn voorkeur. In 2010 werd de hobby serieuzer en sindsdien is hij een druk geboekte zanger en heeft al vele singles op zijn naam staan. Hij hoopt natuurlijk dat deze nieuwe single “14 dagen naar Rio” die onder het label van CD Hamster Music uitgebracht wordt ook weer goed gaat doen bij vele radio en Tv zenders.