Richard Kuiper komt met speciale single “Waarom”

RICHARD KUIPER VOLGT IN VOETSPOREN DOCHTER Richard Kuiper 52 jaar jong en getrouwd, samen hebben zij een dochter die ook zingt, Bo kuiper. Doordat Bo zingt is vader Richard het thuis ook gaan proberen op zijn zolder.

Richard; “Ik plaatste wel eens wat op Facebook en YouTube en kreeg daar goede reacties op en doe er nu steeds meer
mee, ondanks mijn plankenkoorts.
Opeens dacht waarom zelf niet een nummer uitbrengen, toen heb ik Roy Otters gebeld en een afspraak gemaakt. Ik wist al wat ik wilde doen en dat was een nummer maken over een gebeurtenis 13 jaar geleden in mijn leven. Toen heeft mijn broer die 9 jaar ouder is als mij, zichzelf van het leven beroofd. Dat was een zware tijd, mijn broer deed vroeger alles met mij, ik moest altijd mee, of het nou ging om een andere auto te kopen, met de speedboot varen of een rondje achterop de motor, wij deden alles samen en hij stond altijd voor mij klaar en ik mis hem nog altijd. Daarom dit nummer Waarom en ik mag zeggen dat Roy er iets moois van heeft gemaakt. De muziek wilde ik graag in een beetje Elvis stijl en ook daarin is Roy prima geslaagd. Dit is wat ik wilde speciaal voor mijn broer
Wat de toekomst als zanger zal worden we zullen zien want als ik zing voel ik me heerlijk, dus die tweede singel gaat er zeker komen en stiekem hoop ik ook nog eens een mooi duet met
mijn dochter Bo Kuiper op te nemen.
Dus wie weet, aldus een trotse Richard Kuiper.

All 4You Events