Release single Frank & Rowena

Frank en Rowena kennen elkaar al vanaf 1998 en hebben al heel veel samen op het podium gestaan en nu is het dan eindelijk tijd voor hun eerste single samen. De single “Te Quero Tu” is een lekker zomers nummer.

Rowena is geboren en getogen in Utrecht. In 1997 begon zij, op 23 jarige leeftijd met nog vier meiden de groep Kick. Zij heeft dat een aantal jaren gedaan en is toen solo gegaan. In 2009 kwam haar eerste single “Helemaal Alleen” uit en inmiddels heeft zij al meerdere nummers uitgebracht. Als solo artiest heeft zij een heel breed repertoire van Soul tot Nederlandstalig en van Disco tot Reggae.

Frank is op 15 jarige leeftijd begonnen als drummer in een toen al bestaande coverband. Daar is hij langzaam aan ook begonnen met zingen. Vijf jaar later is hij zijn eigen band The Twilights begonnen en heeft dat bijna 20 jaar gedaan. Daarna is ook hij als solo artiest verder gegaan. Na meerdere albums uit te hebben gebracht heeft hij in 2014 zijn single “Hemelse Liefde” uitgebracht.