Nieuwe single van Nie Te Houwe

Huub Emmers & Toine van Vught uit Maaskantje, zijn het duo Nie Te Houwe. Sinds de coronatijd zijn ze begonnen als zangduo Nie Te Houwe.

Nie Te Houwe ; Onze eerste single “Nooit Meer Naar De Kapper (Zonder Haar),  hebben we uitgebracht omdat we carnaval niet stilletjes voorbij wilde laten gaan.  De kapperszaken waren gesloten en er mocht toen geen carnaval gevierd worden.

Daarna hebben we nog 4 andere singles uitgebracht die ook allemaal goed ontvangen zijn op diverse radiostations en TV Oranje.

– Zeg Schat Hallo
– Dat Was Weer Op Het Kantje Af
– Moet Nog Naar School Toe (met Elke Heesakkers)
– Schaakmat

Met trots presenteren wij nu ons nieuwe single.

Nie Te Houwe & Elke Heesakkers – Vandaag
Na onze eerste samenwerking met Elke Heeskakkers, wilde we een nieuw lied opnemen met haar.  Dat is het liedje: “Vandaag” geworden. Een vrolijk zomers feestliedje.  “Vandaag” is geschreven door Quinn Warmerdam.  Wil Peters heeft voor ons speciaal een muzikale bewerking gemaakt.