Nieuwe single van Nie Te Houwe ; Hallo

Huub Emmers & Toine van Vught uit Maaskantje, zijn sinds de coronatijd begonnen als zangduo Nie Te Houwe. Hun  eerste single “Nooit Meer Naar De Kapper (Zonder Haar),  hebben ze uitgebracht omdat ze carnaval niet stilletjes voorbij wilde laten gaan.

De kapperszaken waren gesloten en er mocht toen geen carnaval gevierd worden. Daarna hebben ze nog 4 andere singles uitgebracht die ook allemaal goed ontvangen zijn op diverse radiostations en TV Oranje.

– Zeg Schat Hallo
– Dat Was Weer Op Het Kantje Af
– Moet Nog Naar School Toe (met Elke Heesakkers)
– Schaakmat

Met trots presenteren zij nu hun nieuwe single; Nie Te Houwe & Elke Heesakkers – Vandaag
De heren laten weten; “Na onze eerste samenwerking met Elke Heeskakkers, wilde we een nieuw lied opnemen met haar.  Dat is het liedje: “Vandaag” geworden. Een vrolijk zomers feestliedje.  “Vandaag” is geschreven door Quinn Warmerdam.  Wil Peters heeft voor ons speciaal een muzikale bewerking gemaakt”.