Mike Kanders – Voor nu en altijd

Mike Kanders weet met zijn warme stem en de juiste woorden in zijn nieuwe single ‘Voor Nu En Voor Altijd’ precies het doel te bereiken dat hij voor ogen had. Als je tegen je geliefde zegt dat het voelt alsof je in een paradijs leeft, de koning te rijk bent en niets meer te wensen hebt, kan er niets meer stuk gaan.

Als je dan ook nog aangeeft dat zij degene is die jou hart laat kloppen voor nu en voor altijd, hoef je niet meer langs de bloemist om een boeket rozen te kopen. ‘Voor Nu En Voor Altijd’ is een pareltje waarvoor Manfred Jongenelis en Raymon Hermans verantwoordelijk voor zijn. Ze hadden zich verdiept in de singles die Mike al had uitgebracht. De nieuwe plaat is een perfecte opvolger van zijn in januari gelanceerde lied ‘Maar Dan Kom Ik Terug’. In de toekomst zullen Manfred en Raymon vaker voor Mike aan het werk gaan om nieuw materiaal te produceren.