Mel & Den komen met single “Chocolade”

Na het grote TV debuut bij SBS 6 “Volkszangers De Hollandse Nieuwe” vonden zij het tijd om weer een nummer met boodschap te maken, een echte Mel en Densong. Het is geworden tot een zomers nummer met hit potentie volgens
insiders… en de titel is “Chocolade


Het is Mel en Den bekend, dat het leven als Bourgondiër, een plezierig leven is. Helaas kan het niet zo zijn, dat iedere dag uit een uitgebreid feest met veel lekkers bestaat…. Of je nu een sigaretje, jointje ,wijntje, feestmaal, biertje, tabletje of
chocolaatje neemt, wat is het toch dat je dat lekkere gevoel altijd wilt blijven behouden? Zowel bij verdriet als plezier? Waarom niet gewoon een heel klein stukje nemen om van te genieten?
Naast van allerlei lekkers, wensen Mel en Den alle lieve mensen veel liefde en chocola toe.