Leroy Krielen ; Nooit meer terug naar huis

Een heerlijke eigentijdse versie van de hitsingle “Never going home” in een combinatie van feest en moderne popmuziek.
Leroy Krielen (1995) uit het Brabantse Zevenbergen is al jaren actief als zanger en dj in het Nederlandstalige circuit.

Hij bracht al een behoorlijke lijst met leuke singles uit met titels als; “Zij is te mooi voor mij”, “Op een terrasje”, “Ik wil bij jou
zijn” e.v.a. Hiermee behaalde hij veel airplay op de regionale zenders in NL en ook zijn videoclips worden nog steeds vaak bekeken op YouTube. Zijn nieuwe single is een combinatie van feest en moderne popmuziek. Met de titel; “Nooit meer terug naar huis” heeft Leroy Krielen een heerlijke eigentijdse versie gemaakt van de hitsingle Never going home. De tekst maakte Leroy samen met producer André Kooiman, en laatstgenoemde produceerde ook de plaat. Tijdens zijn jaarlijkse feestavond “Leroy and friends” die dit jaar in juli plaats zal vinden in Zevenbergen wordt de single gereleased.
Deze is vanaf Juli 2022 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Ook zal vanaf dan een videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt wederom gepromoot door PLUGplugging bij de
radiozenders in Nederland en België.
Met deze geweldige nieuwe single heeft Leroy Krielen opnieuw een hitje te pakken met een deuntje wat niet meer uit je hoofd verdwijnt als je het eenmaal een keer hebt gehoord!