Joop Tertaas uit Diemen zingt over een mooie dag

De Amsterdamse zanger Joop Tertaas die 6 jaar geleden begon met professioneel zingen en bekend werd door optredens in tv programma’s zoals o.a. Thank you for the music en All Together Now, komt met zijn nieuwe single Een mooie dag geschreven en gecomponeerd door L. Patron en M. Schimscheimer.


Joop zingt uit het hart, met Amsterdams gevoel. Hij is een geliefde entertainer op feesten, partijen en dinershows. Bekende artiesten treden met veel plezier samen met hem op. Joop’s grote held is Frank Sinatra en hij zingt veel van zijn liedjes, met of zonder orkest of Big Band. Daarnaast heeft hij een eigen repertoire van Nederlandstalige levensliederen. Elk optreden is voor hem een feestje. Het is daarom altijd gezellig met Joop! Joop geniet net zoveel als het publiek, of hij nu als volkszanger in de kroeg staat of jazz zingt in het theater.

Dit nummer wordt uitgebracht onder het
label Alkon Music van Bram Koning.