Jonge Volkszanger Davy van Esch uit Boxtel komt met debuutsingle.

De 12 jarige Davy van Esch uit Boxtel is al een jaartje of vier actief in de muziekwereld. Dat is thuis begonnen als er een gezellige avond te beleven viel met vrienden en familie en Davy de microfoon pakte. Zijn grote droom is om naam te maken in de muziekindustrie.


Dat een jonge artiest steun en goede begeleiding nodig heeft, begrijpen zijn ouders helemaal en gaan daar zeker goed mee om. De wens van Davy om een eigen singel uit te brengen kreeg gestalte nadat er een afspraak was gemaakt bij Producer Roy Otters. Hij schreef en componeerde het nummer “Mijn eerste lied en heeft er ook een leuke videoclip bijgemaakt.
Nu zijn debuutsingle een feit is wordt er alweer hard gewerkt aan een nieuw nummer voor Davy, hij heeft de smaak te pakken. Om helemaal beslagen ten ijs te komen volgt hij sinds kort zanglessen.
Dus gaan we zeker snel meer van deze jonge zanger horen en zien.
Davy heeft ook nog twee broers en twee zussen die trots zijn op wat hij doet, hij zit in groep 7 van de basisschool en verder houdt Davy ook van oldtimer brommers/motoren en autos en gaat vaak mee met oldtimerritten samen met zijn vader, moeder, opa en oma. Eén en al gezelligheid dus met deze hechte familie.