Johan Bee – Darling je t’aime

Nooit tijd gehad of genomen om zelf eens die microfoon te pakken, totdat je leven in rustiger vaarwater komt, want, je werk zit er op, bent met pensioen en gaat nog meer tijd maken om te genieten van het leven. Je reist naar warme oorden, maar zoekt altijd ook daar wel weer de gezelligheid op van de Oer-Hollandse Kroegensfeer.

Door het sentiment, ook daar…..pak je zo af en toe de microfoon en je waant je even zelf de ster waar jij al die jaren bij weg droomde en uit volle borst met meezong. Als dan ook nog eens mensen tegen je gaan zeggen, doe er eens wat mee man, tsja. Je trekt de stoute schoenen aan, en als je het doet wil je het meteen goed doen en zoekt dus contact met het succesvolle producers en schrijvers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar. Deze vinden dit verhaal zo bijzonder, dat zij die droom voor je waar willen maken en hier is ie dan, DARLING JE T’AIME van JOHAN BEE, want ook aan de artiestennaam wordt gedacht.