Jeffrey Kuipers maakt opnieuw indruk in TV programma De Hollandse Nieuwe!

Jeffrey Kuipers gooit hoge ogen in het SBS 6 programma De Hollandse Nieuwe. Tijdens de eerste ronde wist hij de jury (bestaande uit René Froger, Samantha Steenwijk en Danny de Munk) al te imponeren met zijn soulvolle vertolking van ‘Eenzaam Zonder Jou’.

Tijdens de tweede ronde zette de flamboyante zanger op indrukwekkende wijze zijn vertolking van ’T Is Voorbij’ van André Hazes neer. In een uniek muzikaal jasje, zoals we van hem gewend zijn. Een optreden vol glitter en glamour!
‘Ik vind het heerlijk om covers in het Nederlands te zingen. Het klinkt vertrouwd, roept nostalgie op en ik kan er tóch mijn eigen draai aan geven.’
Jeffrey is unaniem door naar de volgende ronde, en is hierdoor verzekerd van een plek in de finale. Zijn grote wens om een keer in een mooi glitterpak door de Amsterdam Arena te vliegen komt hiermee in zicht.
De finale is te zien op 16 juli om 21:00 uur op SBS6.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial